Мед Атлант

Прикарпатські оперативники повернулись із зони АТО. ФОТО

Четверо працівників кримінального блоку обласної поліції повернулись зі службового відрядження зі Сходу України.

Співробітники оперативних служб Івано-Франківської області 17 березня повернулись із зони проведення антитерористичної операції. Впродовж трьох місяців вони виконували оперативні завдання на теренах Луганської області.

Зокрема, розшукували злочинців на звільнених територіях, допомагали працівникам місцевих відділів-відділень поліції виконувати оперативні завдання. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Зустрічав прибулих заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Ігор Бабюк, колеги та друзі.

Ігор Бабюк подякував підлеглим за службу, відзначив професійний рівень та витримку хлопців, адже відрядження було нелегким і тривало практично весь зимовий період, та оголосив про кількаденну відпустку.

Відповідно до наказу начальника ГУНП в області за особисту мужність, вірність Присязі та належне виконання службових обов’язків оперативників нагородили грамотами та грошовою винагородою.

Керівник групи подякував керівництву поліції та колегам за дружню підтримку та співпереживання.

Читайте також: Суд у справі головного патрульного Івано-Франківська. Засідання не відбулося через завершення терміну повноважень судді

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...