Мед Атлант

Головний лікар Прикарпаття очолив обласну екстрену медичну допомогу

Сьогодні, 24 березня, розпочалося 2 пленарне засідання 13 сесії Івано-Франківської обласної ради.

Депутати розглянули проект рішення “Про призначення головного лікаря КЗ “Івано-Франківський обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф”.

На це питання доповів заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк.

Пасічняк каже, що враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради на посаду головного лікаря КЗ “Івано-Франківський обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф” призначити Мирона Матейка. Термін – 5 років.

На фото Мирон Матейко

Нагадаємо, директор департаменту охорони здоров’я Мирон Матейко подав заяву на звільнення, щоб очолити обласну екстрену допомогу. Це стало відомо ще 15 грудня 2016 року, а 9 грудня того ж року депутати звільнили колишнього головного лікаря екстреної допомоги Володимира Похмурського.

Депутати швидко проголосували “За” такий проект рішення. Бажаючих доповісти на це питання не було. Мабуть, враховуючи той момент, що на минулій сесії дане питання уже виносилось і було не підтримане. Тепер, після доопрацювання, депутати схвалили кандидатуру Мирона Матейка на посаду головного лікаря КЗ “Івано-Франківський обласний центр екстреної допомоги та медицини катастроф”.

Відтак, “За” проект рішення проголосували 55 депутатів. З них 14 депутатів  “Не голосували”,  1 депутат “Утримався”.

Читайте також: Ігоря Дебенка, після тривалого обговорення, призначили генеральним директором ОТБ “Галичина”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...