Мед Атлант

У Франківську немає місця для сміття!, – Руслан Марцінків

24 березня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Голова міської ради поставив на голосування питання передбачені порядком денним, за дані проекти рішення виконком проголосував “за”, інформує МІСТО.
 
Виконком розглянув проект “Про збільшення статутного капіталу та затвердження нової редакції статуту комунального підприємства “Полігон ТПВ”.
“Заплановані заходи на 2017 – закупівля сміттєсортувального комплексу, плануємо поставити сепаратор, який би розсортовував первинне сміття, встановлення первинного подрібнювача, оскільки багато гілля, меблів. Хочемо встановити біогазову установку, яка допоможе у переробленні зваличного газу на електроенергію. Комунальне підприємство буде отримувати винагороду за продану електроенергію. Це повністю інвестиційний проект, вартість такого проекту 50 тисяч гривень. Сприяємо проекту завершення будівництва стаціонарного фільтратопроводу.” – стверджено промовив доповідач.
 
Мер прокоментував ситуацію з сміттям, яке завозять у місто: “Треба обмежити прийом сміття. Приймати тільки сміття міста. Бо везуть з Буковеля, з Тисмениці… Ми беремо сміття з половини області. Немає місця для сміття!”
Виконавчий комітет проголосував “за” даний проект.
 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...