Мед Атлант

Франківськ повинен бути елегантним, – обурений мешканець про зовнішню рекламу в місті

Сьогодні, 28 березня, в залі засідань виконавчого комітету міської ради відбувся круглий стіл з питань зовнішньої реклами в місті Івано-Франківську, передає МІСТО.

Франківці обурені великою кількістю рекламних банерів – спотикачів на вулицях Франківська. Зараз кількість рекламних банерів складає близько п’ятисот.
 
“Також є пропозиція щодо  оптимізації аудіореклам, особливо, щоб близько біля церкви в неділю вона не звучала,” – заявив Віталій Мерінов, депутат міської ради.
 
“Франківськ повинен бути елегантним містом. Через рекламу нищать екологію. Щоб краще було видно рекламу, знищують дерева, обрізають їх. Ці питання теж повинні бути обговорені. Мешканці платять за газон, а його знищують заради реклами,”- обурено промовив мешканець міста.
“Підприємець – це платник податків, саме він поповнює бюджет. Я не виправдовую підприємців, а вважаю, що забагато реклами шкодить підприємцю і місту. Але, чи це нормально звинувачувати підприємця? Комусь відомі правила, за якими ми, підприємці, маємо працювати? У нашому місті повинні бути правила чіткі і зрозумілі всім, а не щоб говорили, що в мене родич СБУшник і тому подібне. Ми годуємо чиновників. Завдяки нам вони живуть, тому потрібно створити концепцію розміщення реклами, особливо для вулиць Січових Стрільців, Чорновола. Треба створити план, як має виглядати місто. Повинна бути система покарань і чиновники зобов’язані виконувати свої функції.
Побажання: коли утворюєте робочу групу, включайте підприємців, ми маємо цивілізовано, включити туди краєзнавців, архітекторів, прив’язати історію міста. Потрібно співпрацювати з підприємцем, а не його звинувачувати,” – підсумувала пані Світлана -підприємець.

Читайте також: Забрати ділянку ми не можемо і призупинити будівництво також, головний комунальник Івано-Франківська про так зване кислотне на Тичини

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...