Мед Атлант

Франківські мальтійці просять допомоги у мешканців області

 

Івано-Франківські мальтійці вирушили на Схід України для передачі вантажного автомобіля, та розгортання трьох польових кухонь з метою забезпечення основних потреб постраждалих від бойових дій, переселенців та інших потребуючих верств населення, інформує МІСТО

Волонтери Мальтійської Служби Допомоги проведуть навчання з праці на польових кухнях для персоналу Карітасу України, до того ж передадуть термоси для зберігання і транспортування їжі та інше кухонне обладнання.
  
Архієпископ-Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Володимир Війтишин у співслужінні з священослужителями нашої архієпархії окропили святою водою транспортні засоби, польові кухні та обладнання і поблагословили мальтійців на добру дорогу і щасливе повернення додому.
Мальтійська Служба Допомоги м.Івано-Франківськ, вул.Лесі Українки, 1 Malteser Hilfsdienst Iwano-Frankiwsk, Lesja Ukrainka str, 1 Tel./fax: +38 (0342) 552644.
 
 
 
Довідково, мальтійська служба допомоги – благодійна організація, яка розпочала свою роботу у Львові у грудні 1990 р. в рамках зимової гуманітарної допомоги з Німеччини, а 23 лютого 1993 р. за ініціативи Суверенного військового Ордену Госпітальєрів Святого Іоанна Єрусалимського, рицарів Родосу і Мальти та Німецької Мальтійської служби допомоги було зареєстровано Благодійну організацію «Мальтійська служба допомоги». Сповідуючи мальтійське гасло «Збереження віри та допомога нужденним», МСД працює для дітей з інтернатів та сиротинців, бідних одиноких людей похилого віку, осіб з особливими потребами, забезпечуючи посильну систематичну та послідовну підтримку та допомогу.
  
Читайте також: На Прикарпатті дітей учасників АТО навчали виготовляти великодні писанки. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...