Мед Атлант

Василь Вірастюк знявся у кліпі гурту “Transylvania”

Завдяки поєднання запальних музичних ритмів, яскравого шоу та незвичайних образів гурту, Transylvania здобули шалений успіх на найвідоміших фестивальних майданчиках Європи.

Отже володар титулу “Найсильніша людина планети” франківець Василь Вірастюк теж не залишився байдужим до музики гурту і без вагань погодився на пропозицію, інформує МІСТО.

“За легендою Vlad Damian (соліст) та  Constantine Zgomot (dj) прибули з далекого минулого часу. Музиканти гурту – частково механічні роботи, а їх інструменти – механізми, зроблені з клепаного металу, мідних труб і дерева. Все це творіння  божевільного, але талановитого професора.”

Зауважимо, що впродовж 2015 року пісні гурту Transylvania були в топ-рейтингах найвпливовіших хіт-парадів Великобританії. Якісне звучання гурту забезпечує всесвітньо відома англійська студія «Wave 365 Media». 

Відео готують на пісню “Temero” із нового альбому гурту “Mr. Vlad”.

До зйомок було залучено справжніх фанатів гурту. Тож поруч із Василем Вірастюком і містичними музикантами у кліпі з’являться звичайні люди, які покажуть, що балканські мелодії не можуть лишити байдужим абсолютно нікого.

Сам Василь зізнався, що відтепер із задоволенням слухає пісні Transylvania у своєму автомобілі і вдома.

Читайте також: Франківський актор став фіналістом у номінації “За краще виконання чоловічої ролі”;

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...