Мед Атлант

Жителя міста заарештовано за збут наркотичних речовин

23 березня працівниками Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Івано-Франківській області задокументовано факт збуту психотропної речовини у місті Івано-Франківську, повідомляє МІСТО за інформацією  Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області.

Правоохоронці під час проведення поверхневого огляду в 31-річного жителя міста, знайшли грошові кошти в сумі 100 гривень, здобуті від реалізації наркотичних засобів та 19 фольгових згортків з психотропною речовиною схожою на «амфетамін».

Виявлене поліцейські вилучили та направили для проведення експертизи, яка підтвердила що ці речовини є психотропними.

Зловмисника затримано у порядку  ст. 208 КПК України та  оголошено про підозру вчиненого злочину. Судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За такі дії правопорушнику загрожує відповідальність за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, згідно з якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від чотирьох до восьми років.

Читайте також: В Івано-Франківську за тиждень виявлено 20 випадків зберігання наркотичних засобів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...