Мед Атлант

До студентів Прикарпатського університету завітав учасник “Пекельної кухні”. ФОТО

28 березня 2017 року на базі Факультету туризму Прикарпатського університету імені Василя Стефаника відбувся майстер-клас для студентів 3-го курсу спеціальності готельно-ресторанної справи.

Майстер-клас проводився за участі франківського кухаря з Еквадору Дарвіна Понсе (учасник “Пекельної кухні-3”), знаного ресторатора Валентина Михайлова та професійного кондитера Олександра Шевченка. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-служби Прикарпатського університету ім. В. Стефаника.

Варто зазначити, що Валентин Михайлов є випускником факультету туризму і зараз працює в найкращих ресторанах Києва. Під час проведення майстер-класу шеф-кухарі презентували свою майстерність у поєднанні молекулярної та європейської кухонь. Також вони поділилися зі студентами деякими секретами приготування страв, розповіли про переваги різних технологій. 

У рамках заходу шеф-кухарі провели для студентів тематичний імпровізований конкурс у форматі питання-відповідь. Майбутні майстри готельно-ресторанної справи взяли участь у сервіруванні столу для дегустації приготовлених страв.

Варто зазначити, завдяки співпраці керівництва факультету і вищезгаданих шеф-кухарів такі майстер-класи будуть проводитися для студентів факультету туризму двічі на місяць. А вже цієї п’ятниці, 31 березня, наші студенти братимуть участь в роботі кухні Дарвіна Саденьйо в приміщені від ресторану «Лейбова гора».

Читайте також: У Франківську відбудеться Міжнародний мистецький фестиваль “Карпатський простір”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...