Мед Атлант

Франківські школярі стали переможцями Всеукраїнського фестивалю “Соловейки України”

 Днями у Миргороді, що на Полтавщині, відбувся сьомий Всеукраїнський дитячий фестиваль «Соловейки України», засновником якого є Президентський Фонд Леоніда Кучми.

Цього року на адресу оргкомітету надійшли заявки з усіх куточків України, а також з Болгарії, Нідерландів, Грузії, В’єтнаму та Польщі. Зрештою, журі пісенного змагання відібрало до участі у фестивалі 70 учасників з 276, передає МІСТО.

Всі три дні фестивалю були для учасників конкурсу на диво насиченими: майстер-класи, репетиції, екскурсії, знайомства і новий досвід від професійних музикантів та співаків. Одна з особливостей «Соловейка України»  –  дитяче журі, до складу якого входять переможці фестивалю різних років.

У Всеукраїнському дитячому фестивалі взяли участь та стали призерами івано-франківські школярі.

 

Серед переможців фестивалю і маленькі артисти Школи розвитку сучасних мистецтв «Star Team».

Так, дует “Гламурчик” у складі Василя Сіреджука та Софійки Федорів отримали І-місце та гурт “Фреш” у складі Наталі Садової, Вікторії Рутковської, Інни Шешурак – ІІ місце.  Також прийняли участь Наталя Садова, Денис Довірак, Денис Родін.

Артисти «Star Team» вперше виступали на цьому конкурсі, а також були єдиними представниками з Прикарпаття. Усі учасники фестивалю отримали дипломи, підписані Л.Д.Кучмою та цінні подарунки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...