Мед Атлант

На Прикарпатті знову впіймали чоловіка з наркотиками. ФОТО

28 березня працівниками Надвірнянського відділу поліції під час несення служби на одній із вулиць міста було викрито підозрілого чоловіка, який привернув до себе увагу і як з’ясувалося згодом, небезпідставно.

Під час поверхневого огляду в кишені куртки зловмисника виявили та вилучили 10 згортків із сипучою речовиною червоного кольору ззовні схожої на «субітекс» та білого кольору подібної на «амфетамін», а також три таблетки та пластмасовий шарик із вмістом дерев’яного циліндра з металевим наперстком. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-служби ГУНП Івано-Франківської області.

За словами чоловіка, наркотики він зберігав для власного споживання, без мети збуту. Наркотичну речовину вилучили й направили на дослідження в експертний центр.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також: Жителя міста заарештовано за збут наркотичних речовин

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...