Мед Атлант

Суд у справі самовільного ремонту тротуару завершився на стадії допиту свідків

Сьогодні, 30 березня, в Івано-Франківському міському суді відбувся розгляд справи щодо зобов’язання від міської влади облаштувати тротуар по всій вулиці проживання відповідача Мирослави Мунакати.

Нагадаємо, що адвокат відповідача Юлія Широких прокоментувала позицію своєї підзахисної. З’явились нові подробиці щодо суду, повідомляє кореспондент МІСТА.

Позивач під час розгляду справи надав суду клопотання про долучення листа від 3 липня 2014 року, де висловлено Мирославі Мунокаті зробити тротуар з ухилом більше 20 %. Свої думки у справі висловили свідки зі сторони відповідача та позивача. 

Жінки ходити не можуть, ноги треба викривляти. Жінка до людей поставилась не добре. Змініть те, що вже почали“, –  зазначила Гуравська Катерина зі сторони позивача.

Я вважаю, зі сторони нейтральної, щоб тротуар був всюди. Ми будуємо краще місто, ми будуємо свої тротуари. Я бачив цей тротуар і він зроблений добре, за гроші, які відповідач сама заробила. І чим більше таких тротуарів буде, тим краще. І ці люди, які зібрались , нехай скажуть, що зробили вони для покращення життя міста“, – зауважив свідок зі сторони відповідача Мирослав Федоришин.

Суддя Польська зазначила, що доказ від позивача не належно засвідчений, оскільки це копія, а не оригінал і тому на наступне засідання необхідно засвідчити. Суд завершився на стадії допиту свідків. Наступне засідання відбудеться 26 травня о 10 годині.

Читайте також: На Прикарпатті знову впіймали чоловіка з наркотиками. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...