Мед Атлант

У Франківську відбулась відкрита зустріч з тренером телепроекту “Від пацанки до панянки”

Сьогодні, 30 березня в Університеті Короля Данила, в рамках проекту “Відкрита зустріч з успішними людьми” відбулась неймовірно цікава та надихаюча зустріч з директором модельної агенції “Ювента” та тренером телепроекту “Від пацанки до панянки” Тетяною Терсеновою-Заводовською, яка поділилась зі студентами своєю історією успіху. ЇЇ біографія дуже цікава та насичена – близько 250 студентів захоплено слухали її розповідь.

Також, Тетяна Терсенова-Заводовська наголосила на тому, що необхідно наполегливо працювати, дізнаватись більше, ставити цілі та досягати успіху в навчанні, кар’єрі, передає МІСТО.

Ну що я можу за себе сказати – звичайна маленька дівчинка, яка народилася у Івано-Франківську, ходила до школи, займалася танцями, музикою, потім вступила до медичного університету“, – з таких слів розпочала свою промову гостя.

Директор школи краси поділилася із студентами правилами етикету, моди та краси. Також розповіла про свою участь у телепроекті “Від пацанки до панянки” і повідомила, що вже відмовилась від подальшої співпраці з цим проектом, бо не не може дивитися на себе іншу, тим ким вона є насправді – це весела, життєрадісна людина, а не суворий директор.

Читайте також: У Франківську відкрили анотаційну дошку Володимиру Нестеренку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...