Мед Атлант

Минула доба в зоні АТО: 2 українських військових загинули, ще 13 – постраждали

За минулу добу, 30 березня, обстріли в районі проведення АТО продовжились. Російсько-терористичні війська 69 разів обстріляли позиції ЗС України. 

Епіцентром вогневого протистояння залишається Донецький напрямок. Тут найгарячіше було в районі Луганського, захисників якого російсько-терористичні підрозділи обстрілювали з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів. З мінометів калібру 120 мм і 82 мм ворог накривав вогнем позиції поблизу Троїцького та Кам’янки. Танк обстрілював захисників Авдіївки, а БМП противника била по опорних пунктах наших військ в районі Опитного. З гранатометів ворог гатив по позиціям поблизу Зайцевого, а з великокаліберних кулеметів намагався поцілити в захисників Невельського.

На Маріупольському напрямку з 82 мм мінометів ворог обстрілював наші позиції в районі Марїнки, Красногорівки та Павлополя, БМП противника накривала вогнем захисників Марїнки та Широкиного. З гранатометів та великокаліберних кулеметів російсько-терористичні підрозділи вели вогонь поблизу Водяного, Павлополя, Марїнки та Красногорівки. Снайпери противника активізувалися поблизу Новотроїцького.

На Луганському напрямку опорні пункти поблизу Троїцького ворог обстрілював з мінометів калібру 120 мм, а з мінометів калібру 82 мм бив по наших позиціях під Новоолександрівкою. Гранатомети різних систем гатили по захисниках Станиці Луганської, Троїцького, Валуйського, Попасної та Новозванівки. Великокаліберні кулемети обстрілювали наших воїнів в районі Валуйського.

Зважаючи на серйозну вогневу активність противника, українські військовослужбовці неодноразово відкривали вогонь у відповідь.

За минулу добу дев’ять наших захисників отримали поранення, чотири – бойове травмування. Двоє військовослужбовців Збройних Сил України загинули.

Про це МІСТО повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Речник АТО Ярослав Чепурний. Дайджест подій 31 03 2017 (ранок):

 

Читайте також: Вперше у 2017 році чотирьом сім’ям учасників АТО урочисто вручили квартири. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...