Мед Атлант

Правоохоронці спільно з прокуратурою виявили факт незаконного видобутку гравію на Прикарпатті. ФОТО

Працівники місцевої прокуратури разом із правоохоронцями виявили незаконний видобуток та перевезення піщано-гравійної суміші.

В смт. Брошнів-Осада, Рожнятівського району виявили два автомобілі марки «КамАЗ» та екскаватор “Веймар М-1000” водій якого, здійснював  видобуток піщано-гравійної суміші із русла річки “Чечва”, про це МІСТУ повідомили Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

30 березня отримавши інформацію про вказані незаконні дії, поліцейські спільно із працівниками прокуратури виїхали на місце події та задокументували факт порушення. Транспортні засоби було вилучено та поміщено на майданчик тимчасового утримання Рожнятівського ВП. Особою, яка займалась видобутком та перевезенням гравію, як встановила поліція, є 54-річний мешканець району.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Такі дії караються штрафом від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: На Прикарпатті поліція викрила 20-річну дівчину, яка обікрала пенсіонерку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...