Мед Атлант

“Я хочу знати свої права”. У Франківську обговорили питання реабілітації осіб з інвалідністю. ФОТО

В Івано-Франківську людям з інвалідністю розповіли про їх права.

Це відбулося 30 березня за участю в.о. директора департаменту соціальної політики Івано-Франківської облдержадміністрації Віталія Яворського та заступника голови громадської організації «Слід» Володимира Макара.

Така зустріч пройшла в рамках “круглого столу” на тему “Я хочу знати свої права”.

На заході були присутні представники департаментів соціальної політики і охорони здоров’я облдержадміністрації та представники громадської організації “Слід”. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Учасники “круглого столу” обговорили пропозиції та побажання щодо покращення надання реабілітаційної допомоги особам з інвалідністю. Зокрема, надання соціальних послуг та соціального захисту даній категорії осіб, забезпечення засобами реабілітації, спецавтотранспортом, санаторно-курортним лікуванням, засобами гігієни та інше.

Було відмічено, що на сьогоднішній день існує потреба тісної співпраці влади з громадськими організаціями осіб з інвалідністю.

По завершенню “круглого столу” учасники відмітили, що заходи такого формату, завдяки обміну думками та досвідом роботи, сприяють удосконаленню реабілітаційного процесу та соціальній інтеграції осіб з інвалідністю у суспільство.

Читайте також: У Франківську затримано нотаріусів за проведення незаконної діяльністі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...