Мед Атлант

Прокурор з Калуша став переможцем Всеукраїнського турніру з шахів

У Долині відбувся Всеукраїнський турнір з шахів пам’яті визначного суспільно-політичного діяча Долини Степана Полюляка.

У змаганнях взяли участь 36 шахістів з Болехова, Рожнятівського, Калуського та Долинського районів.

На відкритті турніру учасників привітала донька Степана Полюляка – Анастасія Полюляк. Від імені своєї родини вона надала цінний подарунок для переможця турніру – різблені шахи ручної роботи які колись належали Степану Полюляку.

Додамо, що в турнірі зібрався доволі рівний склад учасників, все ж фаворитами були долинянин Марко Дубенський та гість з Калуша Олександр Хомик, інформує МІСТО.

В  безкомпромісній боротьбі, після проведених семи турів, переможцем турніру, набравши 6 очок, став кандидат в майстри спорту, калушанин Олександр Хомик, який працює прокурором Калуської місцевої прокуратури.

Друге місце посів Мирослав Марчук, третє — кандидат в майстри спорту Марко Дубенський. Призери змагань нагороджені грамотами та призами.

Нагадаємо, Степан Васильович був великим організатором та меценатом, головою шахової федерації Долини, чудовим тренером та практиком. За його сприяння в Долині відкрили дитячий шаховий клуб в ПК “Прометей”, де він за власний кошт зробив ремонт та придбав шахи, шахові столики, годинники.

Свій досвід та вміння Степан Полюляк передавав численним учням в шаховому клубі, з яких сьогодні виросло чимало кваліфікованих шахістів.

Читайте також: В столиці Франківські спортсмени вибороли 14 нагород з тхеквондо. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...