Мед Атлант

Боротьба з корупцією на Прикарпатті

Працівниками УЗЕ в Івано-Франківській області ДЗЕ НП України вживаються заходи спрямовані на протидію адміністративній корупції.

За фактами порушень антикорупційного законодавства складаються відповідні протоколи.

Минулого тижня працівниками управління захисту економіки в Івано-Франківській області ДЗЕ НП України складено та направлено до суду протокол про адміністративне корупційне правопорушення, який стосується  голови одного із районних судів області.

Оскільки, голова суду отримала дохід на суму понад 300 тисяч гривень, що перевищує 50 мінімальних заробітних плат.

Цю інформацію повідомили МІСТУ на сайті Управління захисту економіки в Івано-Франківській області ДЗЕ НП України.

Відповідно до ч. 2 ст. 52 Закону України “Про запобігання корупції”  суддя письмово не повідомила Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані у десятиденний строк з моменту отримання доходу.

Таким чином, здійснила правопорушення пов’язане з корупцією, відповідальність за яке, передбачена частиною 2 статті 172-6 КУпАП.

Окрім цього, за цією ж статтею, на початку року направлено до суду протокол відносно міського голови м. Івано-Франківська, який також несвоєчасно повідомив НАЗК про суттєві зміни у майновому стані.

При цьому необхідно відмітити, що працівниками УЗЕ постійно вживаються заходи спрямовані на протидію адміністративній корупції. За всіма фактами порушень антикорупційного законодавства складаються відповідні протоколи.

 Читайте також: Неподалік Франківська ДТП: мотоцикліст зіткнувся з автомобілем. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...