Мед Атлант

У Калуші обікрали автомобіль депутата Калуської міської ради. ФОТО

На Прикарпатті раніше судимий калушанин викрав особисті речі у депутата міської ради.

У вівторок, 4 квітня, о 11:08 годині до Калуського відділу поліції ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області надійшло повідомлення зі служби “102” від Володимира Павліва про те, що невідомі особи з його автомобіля марки “Daddi” викрали особисті речі.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група працівників Калуського відділу поліції встановила, що в період часу із 22:10 години 3 квітня по 11:00 годину 4 квітня невідома особа пошкодила замок у його машині, яка була припаркована у дворі біля будинку на вул. Сівецька, 4.

Злодій проник у салон автомобіля та викрав особисті речі власника, інформує МІСТО за посиланням на інтернет-видання Вікна.

Під час проведення оперативних заходів працівники сектору кримінальної поліції встановили, що крадіжку із автомобіля вчинив раніше судимий калушанин, котрий тільки 8 березня вийшов з місця позбавлення волі.

Затриманий зізнався у вчиненому злочині, речові докази вилучено.

Громадянин підозрюється  ще у декількох крадіжках з автомобілів у  місті Калуш.

Того ж дня затриманому було повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді  домашнього арешту, без застосування електронного браслету.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...