Мед Атлант

В Івано-Франківську під час обшуку в помешканні раніше судимого знайшли більше сотні речей. ФОТО/ВІДЕО

Правоохоронці Івано-Франківського відділу поліції під час проведення обшуку в помешканні жителя міста виявили різного роду речі невідомого походження.

У 36-річного чоловіка, в ході розпочатого раніше кримінального провадження, виявили та вилучили 102 одиниці різного виду речей, які, вважають, можуть бути викраденими. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУНП Івано-Франківської області.

Сьогодні, 4 квітня за ухвалою Івано-Франківського суду в ході раніше розпочатого кримінального провадження поліцейські провели обшук у будинку франківчанина під час якого виявлено та вилучено одяг та взуття із цінниками, жіночі прикраси (біжутерію) побутову техніку, електроінструменти, прилади для опалення, в’язки ключів, документи, господарські приладдя, тощо.

Чоловік не зміг пояснити правоохоронцям походження вищевказаних речей як і не надав підтверджуючих документів щодо законності їх придбання. Тому припускають, що ці речі можуть бути викраденими.

 

Як було встановлено, зловмисник в минулому притягувався до кримінальної відповідальності та мав судимість за скоєння майнових злочинів.

У зв’язку з цим начальник Івано-Франківського відділу поліції ГУНП в області Ростислав Прокопчук висловив упевненість, що ці речі є викраденими тому звертається до містян упізнати своє майно та повідомити до Івано-Франківського відділу поліції.

 

Читайте також: На парковці гіпермаркету “Велес” здійснено пограбування на 400 тисяч доларів. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...