Мед Атлант

Бла-бла-бла-бла, – Олег Гончарук на колегії Івано-Франківської облдержадміністрації до першого заступника департаменту фінансів

Сьогодні, 6 квітня, в Івано-Франківську відбувається чергове засідання колегії облдержадміністрації.

Колегія розглянула питання порядку денного “Про стан виконання розпорядження облдержадміністрації від 06.04.2016 року № 201 «Про заходи щодо наповнення місцевих бюджетів області, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни на 2016 рік» та здійснення відповідних заходів у 2017 році”.

На це питання доповіла перший заступник департаменту фінансів Івано-Франківської ОДА Балагура Леся, повідомляє кореспондент МІСТА.

Балагура зазначила, що одним із завдань на 2017 рік є залучення коштів, зменшення податкового боргу.  Завдяки вжитим заходам ОДА, в області на січень 2017 року виплатили заробітну плату усім працівникам бюджетних установ. Тобто, в області відсутня заборгованість видачі заробітної плати.

“Зекономлено за рік 17% видатків по оплаті праці. У 2017 році найбільший рівень незабезпеченості по закладах охорони здоров’я у Рогатинському районі. По незабезпеченості закладів освіти, найгірший рівень у Верховинському районі. Найбільш забезпеченим є Калуський район. Першочергові заходи на 2017  рік:  наповнення місцевих бюджетів та залучення додаткових надходжень;  щомісячний контроль за станом виплати заробітної плати; контроль за використаними бюджетними установами; покращення надання якості послуг населення шляхом врегулювання питання”, – сказала перший заступник з фінансів Івано-Франківської ОДА.

Проте, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Гончарук Олег Романович “перебив” її і сказав :

“Треба людям говорити чесно! Ніхто не хоче працювати, бо не виплачені зарплати. Ви тут, Лесю, багато говорите бла-бла-бла-бла, а нам треба по суті”.

Колегія одноголосно проголосувала за виконання заходів щодо бюджету та виплати заробітних плат.

Читайте також: Міський голова Івано-Франківська хоче, щоб у місті організували ще одну толоку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...