Мед Атлант

Олег Гончарук готовий самостійно поїхати туди, де буде в області сміття

Сьогодні, 6 квітня, в Івано-Франківську відбувається чергове засідання колегії облдержадміністрації.

Колегія розглянула питання порядку денного “Про виконання розпорядження облдержадміністрації від 23.03.2017 року № 137 «Про проведення в області заходів з благоустрою територій до Великодніх свят, щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля»”.

На це питання доповів заступник голови-керівник апарату Івано-Франківської обласної державної адміністрації Крецул Валерій В’ячеславович, інформує МІСТО.

Крецул Валерій розповів та презентував фото складної ситуації у селах та містах області, де стихійні сміттєзвалища, засмічені території на околицях населених пунктів.

“Ми не говоримо про сміттєзвалища зараз. Це трішки інша тема. Люди, схаменіться! Прошу всіх людей, журналістів, якщо будете бачити сміття по області, повідомляйте нас і я сам туди поїду”, – схвильовано промовив голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Гончарук Олег Романович.

Звернувся до голів ОДА, щоб розробили заходи та прийняли рішення щодо такого стану в області.
Колегія вирішила, що потрібно прибрати території населених пунктів, об’єктів благоустрою, а саме: очистити прибережні смуги водних об’єктів, ліквідувати стихійні сміттєзвалища, якісно організувати збір та транспортування сміття до полігонів твердих побутових відходів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...