Мед Атлант

У Франківській області відбулась всеукраїнська акція “Квартира під охорону-2017”

Впродовж двох останніх тижнів березня в Управлінні поліції охорони в Івано-Франківській області проводилась всеукраїнська акція “Квартира під охорону-2017”.

У цей період більше 100 помешкань жителів Івано-Франківщини були обладнані охоронними засобами та підключені до цілодобового спостереження на пульт поліції охорони з 50% знижкою на монтажні роботи.

Про це сьогодні на брифінгу розповіли в поліції охорони, передає МІСТО.

“Головна мета акції – встановити якомога більше квартир під технічну охорону, щоб захистити житло від несанкціонованого проникнення,”  розповів журналістам начальник Управління поліції охорони в Івано-Франківській області полковник поліції Михайло Чорнописький.

 

“Наступила весна і більшість жителів нашого краю, виходять поратись по господарству і забувають зачинити вхідні двері, або свідомо їх не зачиняють, не думаючи, що до них у цей час можуть завітали “непрохані гості”. Звичайно, у такий момент пізно ставити сигналізацію, в такому випадку потрібно телефонувати “102”, але щоб цього не сталося, господарі повинні зазделегідь подбати про безпеку своєї домівки, що і зробили наші клієнти, які скористались акцією. Адже лише охоронна сигналізація, на спрацювання якої за лічені хвилини прибуває наряд групи затримання поліції охорони, збереже помешкання від несанкціонованого проникнення,” – коментує Михайло Федорович.

Під час акції працівники поліції охорони в Івано-Франківській області активно проводили серед громадян роз’яснювальну роботу, інформували про проведення акції, завдяки якій громадяни мали змогу суттєво зекономити на встановленні системи сигналізації, про що свідчать результати.

Дізнавайтеся більше за посиланням.

Читайте також: В Івано-Франківську відважний злочинець обікрав відділок поліції

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...