Мед Атлант

Влада не може організовувати громадянські організації, вона повинна цьому сприяти, – Ігор Пасічняк

Сьогодні, 7 квітня, відбулось засідання координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства при Івано-Франківській облдержадміністрації.

Представниками координаційної ради виступили заступники голови ОДА, очільники обласної ради, районних рад та об’єднаних територіальних громад області, передає МІСТО.

Заступник голови Івано-Франківської ОДА Ігор Пасічняк зауважив, що компетенція координаційної ради заключається у розвитку громадянського руху.

“Якщо є активна громадянська організація, яка хоче працювати, ми маємо дати можливість їм працювати. Ми за те, щоб вносились зміни. Влада не може організовувати громадянські організації та займатись волонтерством. Громадянське суспільство має займатись тим, чим займається. А влада повинна тільки допомагати”, – зауважив Ігор Пасічняк.

Під час засідання координатори вели себе невпевнено та пояснили, що не мають на меті зупиняти процес діяльності громадянського суспільства, а хочуть звернутись до Кабміну з питанням внесення змін щодо необмеженої кількості людей.

Координаційна рада вирішила доопрацювати всі недоліки і на наступному засіданні більш поглиблено розібратись у цих питаннях.

 

Читайте також: У Франківську Назар Павлів відвідав неповнолітніх осіб в місцях позбавлення волі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...