Мед Атлант

Мені встидно, що я старий і до такого опустився, – Жовнір у суді

Сьогодні, 10 квітня, в Івано-Франківському міському суді відбувся розгляд справи Зіновія Жовніра – начальника регіонального відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області.

Засідання у справі Жовніра кількаразово відкладали з різних причин. У головуючого судді, Володимира Поповича, який вів справу, закінчились повноваження. Тепер справу веде суддя Кишакевич Лев. Останній прийняв рішення розглядати справу із самого початку. Про це повідомляє МІСТО.

Жовнір заявив, що у  межах звинувачення вину визнає та погодився дати свідчення.

Я точно все не пам’ятаю. Влітку до мене підійшов Коцюк, щоб допомогти Болоцькому вирішити питання щодо ДП “Коломийська паперова фабрика”. Я сказав, що цей об’єкт у підпорядкуванні Києва, але пообіцяв допомогти. Я написав лист у Фонд держмайна України, щоб продати її за зниженою ціною. Вони мене питали про винагороду, яку би я хотів отримати. Але я б не хотів про це розповідати. Я жалію. Мені встидно, що я старий і опустився до такого“, – розповів Жовнір.

Обвинувачений зазначив, що вказав суму винагороди 20 тисяч доларів. Суддя оголосив відкладення справи на 15 травня о 13:00 год., у зв’язку з розглядом іншого провадження за участі судді .

Нагадаємо, Зіновій Жовнір обвинувачується за зловживання впливом у сприянні щодо заниження вартості приміщень ДП “Коломийська паперова фабрика”. Проте спочатку Жовніра звинувачували в одержанні частини неправомірної вигоди у 20 тисяч доларів. Згодом обвинувачення пом’якшили.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...