Мед Атлант

Польські студенти відвідали Івано-Франківськ. ФОТО

На базі Прикарпатського національного  університету ім. В. Стефаника розпочалась Міжнародна науково-технічна конференція “Комп’ютерні науки, інформаційні технології та системи управління”.

Учасниками конференції стали молоді вчені, аспіранти і студенти Прикарпатського університету та Гірничо-металургійної академії імені Станіслава Сташіца в Кракові.  Цьогоріч 50 польських студентів приїхали до Івано-Франківська, інформує МІСТО.

Метою конференції є обмін науковими ідеями та досвідом в галузях прикладного застосування комп’ютерних наук, інформаційних технологій, систем керування та управління.

Слід зазначити, що франківські студенти спеціальності “Інформатика” та “Прикладна математика” мають можливість безкоштовно навчатися в  Гірничо-металургійній академії імені Станіслава Сташіца в Кракові.

“Ми сьогодні спільно творимо величезний осередок науки. Важливо, щоб ті студенти, які навчаються в Польщі мали можливість повернутись і реалізувати себе в Україні”, – зазначив ректор ПНУ ім. В. Стефаника Ігор Цепенда.

Читайте також: У Франківську облаштовують піднятий пішохідний перехід. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...