Мед Атлант

На Прикарпатті затримали угонщика мопеда

На Долинщині 38-річний чоловік викрав мопед, скориставшись вільним доступом та залишеними ключами в замку запалювання.

До Долинського відділення поліції надійшло повідомлення від 65-річного мешканця одного із сіл району про те, що невідома особа незаконно заволоділа його мопедом марки CALIFFONE, залишеного біля домогосподарства свого товариша. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУНП Івано-Франківської області.

Отримавши повідомлення, правоохоронці негайно виїхали на місце події, де вході проведених першочергових заходів встановили особу зловмисника. Ним виявився 38-річний місцевий мешканець. Чоловік неодноразово уже потрапляв в поле зору правоохоронців за скоєння крадіжок та угонів  транспортних засобів.

Як з’ясували, злодій, проходячи попри господарство, помітив скутер на краю дороги. Викрадений транспорт лиходій зберігав у себе вдома, де його виявили та вилучили правоохоронці.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

За скоєне викрадачу загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Читайте також: В Івано-Франківську дівчина збрехала патрульним про крадіжку телефона та сховала його у бюстгалтер

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...