Мед Атлант

Триває будівництво нового спортзалу для однієї з найстаріших шкіл Івано-Франківська

У ЗШ №16 на даний час проходять роботи по будівництву сучасної спортивної зали.

Окрім цього, нова будівля вміщатиме також актову залу та бібліотеку, інформує МІСТО з посиланням на офіційний сайт міста Івано-Франківська.

«Ми намагаємось динамічно фінансувати ці роботи. Паралельно ми будуємо нову школу у селі Хриплин та готуємо до відкриття найближчим часом три дитячі садки. Так ми робимо значний внесок у розвиток міста, у його майбутнє, у наших дітей. Потреба цих приміщень була велика, адже в школі їх як таких не було запроектовано. Варто розуміти, що школа дуже стара, тому цього не передбачили. В максимально короткі терміни хочемо закінчити будівництво, але при тому зробити все якісно. Давно ми не вводили в експлуатацію таких масштабних об’єктів. Останній такий – школа №25 в 1993 році. Гарним стартом відновлення серйозних робіт в місті стало відкриття минулоріч садка «Вишиванка», – розповів міський голова Руслан Марцінків.

Темпом робіт і фінансуванням дирекція закладу задоволена. Микола Івануляк, директор школи, нарікає, що зараз діти займаються фізкультурою у кімнаті розміром 90 кв. м, майже не пристосованій для цього. Тому новий спортзал дуже актуальний. Те саме можна сказати і про актову залу. Раніше для урочистостей діти використовували клуб «Залізничник», проте після закриття останнього заходи проводять у шкільному фойє. Зараз у школі займається більше півтисячі учнів. І всі вони з нетерпінням чекають на нові приміщення. Відкрити нову бібліотеку, спортивну та актову залу планують до кінця цього року.

Читайте також: Студенти ІФНМУ здобули 4 призові місця на конференції у Польщі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...