Мед Атлант

У Калуші правоохоронці розшукали викрадений автомобіль

Нещодавно до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що невідома особа заволоділа автомобілем “Фольксваген Гольф”, що належить його братові.

У ході проведення першочергових розшукових заходів за “гарячими слідами” співробітниками сектору реагування патрульної поліції Калуського відділу поліції було встановлено та затримано особу зловмисника. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУНП Івано-Франківської області.

Ним виявився 47-річний мешканець Рожнятівського району.

Як з’ясували, зловмисник шляхом вільного доступу проник в салон автомобіля, де, побачивши залишені в замку запалювання ключі, завів машину та поїхав додому. Викрадену автівку заховав у дворі свого господарства, де її знайшли та вилучили правоохоронці. Зараз транспортний засіб знаходиться на майданчику тимчасового тримання Калуського відділу поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортнимзасобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієїтисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадянабо позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

Правоохоронці застерігають громадян бути свідомими своїх учинків, адже через власну необережність та бездумність громадяни переступають закон за що відтак несуть кримінальну відповідальність.

Читайте також: В Івано-Франківську мати передала дочці у СІЗО наркотики

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...