Мед Атлант

Руслан Марцінків, Ви економите бюджетні гроші, а ми дітей лікуємо, – франківчанка поскаржилась на припинення опалювального сезону у садках

Жінка вважає, що не потрібно було припиняти  опалювальний сезон для дитячих садків та лікарень.

Про це Natalie Stetsjuk написала у соціальній мережі Фейсбук. Каже, “тепловики” попереджали, що у квітні буде прохолодно. Обурена жінка звернулася до міського голови Івано-Франківська. Пані Наталія звинуватила мера у тому, що незважаючи на прогнози рішення прийняли.

“Руслан Марцінків, Ви економите бюджетні гроші, а ми через Вашу “економію” дітей лікуємо!?
Руслан Марцінків, поясніть, як можна було припинити опалювальний сезон для дитячих садків, лікарень? Це при тому, що тепловики Вас попереджали, що квітень – недостатньо теплий і за прогнозами наближається похолодання. Ви все ж прийняли рішення про закінчення опалювального сезону.
Попри сонячні дні, ночі досить холодні – в садочку “Бджілка” в ігрових кімнатах 16-17 градусів, в спальнях 14-15 градусів. За три дні в таких умовах двоє моїх доньок хворі (одна з гарячкою, друга з кашлем). Вже вчора в обох групах було всього близько десяти дітей. То кому така економія потрібна? Економте на собі, а не на дітях!
На найближчий тиждень погода ще погіршиться. Нам всім слід відмовитися від відвідування садка? Умови перебування не відповідають санітарно-гігієнічним нормам.
“, – йдеться у повідомленні, яке жінка розмістила у групі “Комуналка ІФ”.

Інші матері, які також зустрілися з такою проблемою, підтримали жінку.

“У школах теж +16 градусів, діти сидять і не рухаються, а на стільчиках вчаться. Мало в нас грипів, ентеровірусів, то ще мер й свою лепту до дитячих захворювань внести захотів”, – написала Ірина Козак.

“І мій син в Бджілку ходить. Теж захворів. Сидить вдома. В групі дійсно холодно, хоч він і звик до 20-22 градусів в приміщенні”, – повідомила Тамара Чолінська.

Нагадаємо, на Великдень іванофранківці матимуть гарячу воду.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...