Мед Атлант

Тисмениччани відправили в зону АТО передвеликодню допомогу. ФОТО

У Тисменицькому районі провели передвеликодню благодійну акцію, в ході якої організовано святкові набори для військових у зоні проведення атитерористичної операції.

Гуманітарну допомогу, а це – Великодні паски, яйця та ковбасні вироби, продукти, випічка і солодощі, – доставлять своїм бойовим побратимам. Серед них і вісім мешканців Тисмениччини, ті, котрі ще декілька місяців тому несли службу в «гарячих» точках українсько-російського протистояння на Донбасі. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Серед волонтерів – голова ГО Спілки учасників АТО у Тисменицькому районі Іван Стефанів. Він висловив щиру подяку очільникам Тисменицького району, керівникам підприємств, приватним підприємцям, релігійним організаціям, парафіянам церков і небайдужим громадянам, які долучилися до організації та проведення збору допомоги.

У далеку дорогу в зону протистояння Іван Стефанів та його заступник по спілці Любомир Збіглей вирушили після священничого благословення. Подаровані отцем Русланом Андрусяком із церкви Святого Миколая міста Тисмениця іконки оберігатимуть волонтерів у дорозі, а українських захисників – у зоні проведення АТО.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...