Мед Атлант

Франківська патрульна просить допомогти пораненому товаришу в зоні АТО. РЕКВІЗИТИ

21-річному пораненому бійцю АТО зі Львова Ігореві Галушці необхідні кошти на дороговартісну реабілітацію.

Ігор Галушка –  відчайдушний боєць АТО, а також один із п’яти хлопців, «Янголів Інститутської», які 20 лютого 2014 року відчайдушно кинулись на передову, щоб з-під куль снайперів витягти поранених та забрати полеглих активістів Майдану. Нещодавно, під Маріуполем, Ігор рятував пораненого побратима, і в той час ворожа куля снайпера влучила йому в голову. Зараз хлопець знаходиться в лікарні у Дніпрі та потребує допомоги.

Інспектор УПП в м. Івано-Франківську, подруга Ігора Галушка Олександра Бабецька просить небайдужих допомогти зібрати кошти на лікування, передає МІСТО.

“Друзі, дуже потрібна ваша допомога! Мій товариш, Ігор Галушка, важко поранений під Маріуполем. Зараз Ігор в Дніпрі в лікарні, поки не розмовляє, але щиро усміхається)) Потрібна довготривала та дороговартісна реабілітація! Тому прошу про допомогу! Він дивом вижив на Майдані..диво вдруге врятувало життя молодого юнака…Вірю, все буде добре”, – пише Олександра.

Допомогу для бійця можна переказати на картку матері:  4149 4978 5509 6147(Наталія Галушко).

Читайте також: Бажання жити – набагато сильніше за бажання щось мати. Мар’яні Гавриляк з Франківська потрібна допомога у боротьбі з раком. РЕКВІЗИТИ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...