Мед Атлант

19-річна дівчина, яка загинула у жахливій ДТП на Коломийщині, була єдиною дитиною у сім’ї. ФОТО

МІСТО писало, що 17 квітня між селами Мишин та Стопчатів зіткнулися автобус та легковик. У результаті аварії четверо загиблих, також є травмовані.

Серед загиблих – 19-річна дівчина Христина Вінтоняк. Вона жителька смт. Печеніжин.

 
Фото Христини із соціальної мережі.
Навчалась Христина в Інституті архітектури Національного університету “Львівської політехніки”. Дівчина була єдиною дитиною у сім’ї, пише МІСТО.
Крім того, в результаті трагедії загинули 27-річний водій автомобіля “Рено Меган Сценік”, житель смт. Печеніжин, 26-річний житель с.Сопів та 27-річний мешканець с.Мишин Коломийського району.

Як наразі встановлено правоохоронцями, водій автомобіля не впорався з керуванням та допустив зіткнення з маршрутним автобусом “БАЗ А079.23”, який рухався в зустрічному напрямку (Ред. – до Коломиї). На момент ДТП у салоні автобуса знаходилося 14 пасажирів. Про це у Фейсбук повідомив очільник ГУ НП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов.

Крім того, в аварії постраждали ще двоє пасажирів автівки – 2002 року народження та 1995 року народження, водій автобуса та ще 5 пасажирів автобуса віком від 17 до 29 років. У молодшого пасажира легковика – політравма, старший зазнав травм голови. 60-річного водія автобуса, мешканця Косівщини, госпіталізували з переломами кісток ноги, тазу та в стані травматичного шоку. Також допомога медиків знадобилася 5 пасажирам автобуса віком від 17 до 29 років.

Обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди з’ясовує слідство. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

 Читайте також: У смертельній ДТП на Івано-Франківщині загинули молоді люди – дівчина і три хлопці. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...