Мед Атлант

Прикарпатський університет одинадцятий у рейтингу найкращих вишів України

Портал Освіта.ua оприлюднив результати рейтингу університетів України за даними наукометричної бази даних SciVerse Scopus.

Результати  базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його співробітниками. База даних Scopus постійно індексує понад 20 тисяч наукових журналів та сотні книжкових серій.

Станом на квітень 2017 року до бази даних Scopus включено 136 вищих навчальних закладів України, що на 9 вищих навчальних закладів більше ніж у квітні 2016 року. У рейтинговій таблиці вищі навчальні заклади України ранжовані за індексом Гірша — кількісним показником, що базується на кількості наукових публікацій і кількості їх цитувань.

Згідно з даними рейтингу Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника (єдиний серед вищих навчальних закладів Прикарпаття) отримав високі показники в рейтингу за даними Scopus 2017 року, посівши, вже третій рік поспіль, 11-те місце.

Рейтинг ВНЗ України за даними наукометричної бази даних SciVerse Scopus можна переглянути за посиланням: http://osvita.ua/vnz/rating/55425/

Читайте також: Квітень, ти чого, – користувачі Фейсбук про погоду в Карпатах. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...