Мед Атлант

Ти дурак нах#, – п`яний водій-утікач до патрульного Івано-Франківська. ВІДЕОСЮЖЕТ

Патрульні Івано-Франківська за орієнтуванням розшукали автомобіль Mercedes.

Це сталося у другий день Великодніх свят. Заявник повідомив, що автомобілем Mercedes, ймовірно, керує водій у стані алкогольного сп`яніння. Коли патрульні помітили авто на вул. Івасюка, то водій проігнорував вимогу про зупинку і почав тікати. Зупинити порушника вдалося на вул. Вовчинецька – в автомобілі пошкодилося колесо, інформує МІСТО.

Підійшовши до машини, інспектор попросив пред`явити відповідні документи. Натомість побачив, як водій тримає у руках предмет схожий на зброю. Поліцейський повідомив напарницю і сказав порушнику негайно вийти. Останній не виконав вимогу. Тоді інспектори витягнули водія з автівки та застосували спецзасіб кайданки. Згодом на місце події приїхали допоміжні екіпажі. Поряд було людно, також на місці були діти.

Водій казав, що це не зброя, а дитяча іграшка. Декілька разів зазначав, що живе поряд і поліцейські зганьбили його на цілий мікрорайон. Крім того, водій вживав нецензурну лексику у сторону інспектора.

Порушник – громадянин 1976 року народження. Він пройшов тест на алкогольне сп’яніння. Щоправда, не з першого разу: спочатку водій визнав, що пив, але на місці проходити тест не захотів, бо не мав довіри до свідків. Уже згодом заявив, що згідний пройти тест. Результат виявився позитивним – 1, 44 проміле.

На водія інспектори склали протоколи за Ст. 122-2 та Ст. 130 КУпАП. Також на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці з`ясували, що предмет схожий на зброю – револьвер Флобера, дозвіл на нього не потрібний. Наостанок водій визнав свою вину на реєстратор патрульних і наголосив, що згідний з роботою інспекторів і все відповідає чинному законодавству.

Додамо, що за період свят патрульні Івано-Франківська зупинили 26 водіїв у стані спяніння. Три з них – повторно. Поліцейські закликають водіїв не сідати за кермо у стані сп`яніння. Нагадують, що за такі дії передбачена адміністративна відповідальність.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...