Мед Атлант

У Долинському районі поліцейські викрили підозрюваного у крадіжці металевих стовпців

Нещодавно до місцевого відділення поліції із заявою про крадіжку звернувся 55-річний мешканець району та розповів, що з території його господарства невідомий викрав 10 металевих стовпчиків, вартістю понад 500 гривень.

У результаті проведення слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили підозрюваного у вчиненні цього злочину. Ним виявився 48-річний односельчанин потерпілого. Як з’ясувалось, чоловік ввечері, проходячи попри господарство заявника, скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, уночі викопав стовпці та забрав собі додому. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області.

Лиходій зізнався у скоєному та пояснив, що на злочин пішов через матеріальну скруту. Викрадене майно вилучено та повернуто на зберігання законному власнику.

Стосовно зловмисника розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від мінімального – у вигляді штрафу до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: У Франківську знову фіксують випадки отруєння собак

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...