Мед Атлант

У Франківську теплопостачання відновлять не у всіх будинках, мешканці обурені

Сьогодні, 20 квітня, в Івано-Франківську відновлять опалювальний сезон, окрім будинків, які обслуговує СТЕК.

Нагадаємо, вчора директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак повідомив, що опалювальний сезон  відновлять і навчання у школах та садках не припинеться.

Проте сьогодні Михайло Смушак розповів кореспондентам МІСТА, що сьогодні теплопостачання відновлять не всі котельні. Підприємство СТЕК, яке забезпечує теплом та гарячою водою третину мешканців Івано-Франківська, не може поки що запустити котельні.

Тепло включають, але поступово, тому що величезна кількість котелень запускається вручну. І проблема на сьогоднішній день із котельнею від СТЕКу. який не готовий поки що включити тепло. А”Івано-Франківськтеплокомуненерго” запускає опалювання і сьогодні до кінця дня всі їх котельні мали би бути запущені. Ми повинні розуміти, що  і проблема теж з будинками, адже відбувається завоздушення, тобто все починається фактично з початку“, – зазначив Михайло Смушак.

У мережі Фейсбук до публікації Михайла Смушака про те, що опалення відновлять, мешканці Івано-Франківська залишають негативні коментарі. Вони обурені тим фактом, що опалення досі немає і ввімкнуть його не у всіх оселях.

Комусь включили обіцяне тепло? Ми перші від котельні СТЕКу-навіть не пробували запускати((( не розумію для чого обіцяти те,що не в силах виконати“, – пише Ulyana Bodnaruk.

Довга 27, верхній поверх. Відкрив кран для розвоздушки, тиску нема, система без води. Ще й замість гарячої води з крану 10 хв. стікає холоднюча, без натяку на підігрів“, – Юра Зрайко.

Напевно і не включать!!! Батькам , які водять дітей у 12 садок,вул. Каховська (перетин вулицьДовга і Галицька) повідомили ,щоб не приводити дітей завтра-післязавтра, бо холодно і тепло не змогли підключити“, – Леся Соколовська.

Читайте також: Олег Бахматюк готовий передати Палац Потоцьких громаді міста за символічну ціну 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...