Мед Атлант

На Прикарпатті правоохоронці у підозрілого перехожого виявили наркотики

Під час проведення відпрацювання на території обслуговування у одному із сіл Тисменицького району, правоохоронці викрили опівдні підозрілого молодого чоловіка.

При проведенні його поверхневого огляду виявили у поліетиленовому пакеті, захованому в кросівках, подрібнену речовину рослинного походження схожу на наркотичну. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУНП Івано-Франківської області.

Поліцейські встановили особу підозрілого. Ним виявився 28-річний житель сусіднього села, який пояснив правоохоронцям, що зберігав наркотики з метою власного споживання. Пакет з вмістом подрібненої рослинної маси вагою близько 8 грамів у подальшому було вилучено та направлено в НДЕКЦ для проведення експертизи.

Відомості за цим фактом внесено в ЄРДР за ознаками вчинення злочину передбаченого ч. 1. ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України. Такі дії, згідно санкції статті, караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: На Прикарпатті злодій з Чернівців посеред ночі напав на помешкання пенсіонерки. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...