Мед Атлант

Олешанській пожежній команді передали спеціалізований пожежний автомобіль. ФОТО

У п’ятницю, 21 квітня, Олешанській місцевій пожежній команді урочисто передали спеціалізований пожежний автомобіль ЗІЛ-131 вартістю 121 тис. грн.

Цей транспортний засіб підвищеної прохідності передало пожежній команді управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Відкриваючи урочистості, начальник управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в області Володимир Чернецький подякував олешанським рятувальникам за їх важку, але надзвичайно корисну роботу для громадян. Він зауважив, що збільшення пожежної техніки в пожежній команді сприятиме оперативному реагуванню на пожежі, врятує людські життя та майно.

Голова райдержадміністрації Володимир Габурак та голова районної ради Василь Двояк, у свою чергу, подякували Володимиру Чернецькому за наданий повнопривідний автомобіль, а також рятувальникам за їх нелегку роботу та побажали вогнеборцям із честю і гідністю виконувати свій професійний обов’язок – рятувати людей, їх майно.

Опісля Володимир Чернецький передав ключі від автомобіля начальнику місцевої пожежної команди села Олеша Ярославу Дземану, після чого відбулись освячення автомобіля, а також урочистий концерт.

Додамо, що із 25 МПК області Олешанська МПК – єдина, яка має в користуванні три автомобілі, один з них – повнопривідний.

Читайте також: Прикарпатські воїни АТО доставили 17 тон гуманітарної допомоги на схід. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...