Мед Атлант

Фіктивний огляд лікаря: за 1 день – 120 вихованців Залучанського дитбудинку

Згідно із записами у книзі перевірок Залучанського дитбудинку кожен з лікарів (!) за один день 7 жовтня 2016 р. оглянув 120 вихованців.

Про це у соціальній мережі Фейсбук повідомив керівник та волонтер БО “Українська Благодійницька Мережа” Василь Футерко:

“Простий підрахунок доводить – якщо на огляд одного вихованця йшло по 5 хвилин, то лікарю потрібно було працювати 10 годин підряд без перерви! Які ж в Україні старанні лікарі – за один день змогли оглянути аж 120 вихованців Залучанського дитбудинку! Вірите в таке?!”

 

Василь Футерко також проінформував, що  у звіті за результатами моніторингового візиту, здійсненого представниками Уповноваженого ВРУ з прав людини у листопаді 2016 р., зазначено, що моніторингову групу було ознайомлено з наказом Снятинської центральної районної лікарні від 21.09.2016 р., відповідно до якого для проведення щорічного поглибленого огляду вихованців створено робочу групу з лікарів різних спеціальностей.

В медичних картках міститься інформація про проведення медичного огляду вихованців (підписи лікарів за результатами огляду майже відсутні). Однак, волонтери, які працювали у день проведення огляду, не підтвердили присутності лікарів в установі у зазначений день (і будь-який інший) та проведення ними огляду.

Читайте також: На Прикарпатті нічні злодії намагались злити дизпаливо з бака автобуса

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...