Мед Атлант

Поліцейські затримали підозрюваного, який до смерті побив франківця. ФОТО

Подія трапилася 18 квітня ввечері в Івано-Франківську. В районі вулиці Гната Хоткевича після бійки до медичного закладу було доставлено 43-річного потерпілого, місцевого жителя.

Відомості про цю подію за повідомленням лікаря було внесено в реєстр Єдиного обліку.

Через кілька днів, 21 квітня, потерпілий помер. З відповідною заявою до поліції звернувся його рідний брат. У зв’язку з чим було проведено судово-медичну експертизу тіла та встановлено, що смерть наступила в результаті набряку та стиснення головного мозку, крововиливу під оболонку мозку, закритої черепно-мозкової травми.

Очільник ГУ НП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов повідомив деталі на сторінці у Фейсбук, пише МІСТО.

Відомості за цим фактом було внесено до ЄРДР за правовою кваліфікацією злочину передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), який карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Правоохоронці розпочали пошуки осіб, причетних до обумовленого злочину. Поліцейські встановили коло підозрюваних, одного з них затримали. З’ясовано, що після гостини з розпиванням спиртного між потерпілим та фігурантом виник конфлікт. Разом з компанією нетверезих чоловіків вони вийшли з квартири на вулицю, де розпочалася бійка.

Наразі зловмисника, громадянина 1988 року народження, раніше судимого, без постійного місця проживання, затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено про підозру вчиненого злочину. На даний час вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводиться слідство та встановлюється рівень причетності до цього злочину інших осіб із групи.

Читайте також: Кримінальний огляд тижня на Івано-Франківщині. ВІДЕО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...