Мед Атлант

Мистецтво об’єднує, – у Франківську розповіли про організацію фестивалю “Карпатський простір”

Сьогодні, 26 квітня,  відбулась прес-конференція щодо проведення Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону “Карпатський ПРОСТІР”(“Carpathian SPACE”).

За словами організаторів, фестиваль сприятиме підтримці духовних цінностей, розвитку мистецтва та культурному обміну між різними країнами. Відбуватиметься 5-7 травня у Івано-Франківську. З обласного і міського бюджету на проведення фестивалю виділено  800 тис. грн. Загальний кошторис – понад 3 млн.

Начальник управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА Володимир Федорак розповідає: “Карпатський ПРОСТІР” відбувається вдруге на Франківщині. Цього року є нововведення. Вперше будуть присутні дипломатичні представники з 40 країн. Окрім того, відбудеться представлення різних видів мистецтва, починаючи від народного і завершуючи класикою.  Розпочали підготовку до фестивалю півроку тому”.

Володимир Федорак  вважає, що важливо  показати Україну світові. Саме таким чином, на його думку, можна сприяти подальшому залученню іноземних інвестицій в область.

Усю інформацію про заходи в рамках фестивалю “Карпатський ПРОСТІР” можна дізнатись на офіційній сторінці Міжнародний мистецький фестиваль «Carpathian Space» у соціальній мережі Фейсбук.

Читайте також: У Франківську розпочали капітальний ремонт дороги на вул. Б. Хмельницького. ФОТО

 

 

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...