Мед Атлант

Пацієнтам Івано-Франківського геріатричного пансіонату вручили “картку франківця”. ФОТО

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вручив “картку франківця” людям, які перебувають у місцевому геріатричному пансіонаті.

У місті стартував проект “картка франківця”. Про це на своїй публічній сторінці повідомив міський голова Руслан Марцінків, передає МІСТО.

Завдання влади – передусім допомагати тим, хто в скруті. В місті стартував проект “картка франківця”. Сьогодні особисто вручив такі картки людям, які перебувають в Івано-Франківськму геріатричному пансіонаті“, – йдеться у повідомленні.

“Картки франківця” гарантують знижки в магазинах на продукти харчування першої необхідності. Пілотний етап проекту охопить 7 тисяч містян. Це будуть люди з інвалідністю 1 групи, багатодітні малозабезпечені сім’ї, ветерани ОУН, УПА, репресовані. Знижки на продукцію від 8 до 20% нададуть місцеві виробники.

В подальшому хочемо залучити до проекту аптеки, щоб люди могли отримувати дешевші ліки. Також в перспективі плануємо використовувати картку як “електронний квиток” в громадському транспорті“, – зазначив міський голова.

Читайте також: Мистецтво об’єднує, – у Франківську розповіли про організацію фестивалю “Карпатський простір” 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...