Мед Атлант

В Івано-Франківську депутатська комісія погодила заборону на проведення аграрних виставок

Сьогодні, 26 квітня, в Івано-Франківську відбувається засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

Під час засідання комісія розглянула питання порядку денного “Про внесення змін до комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, передає МІСТО.

На це питання доповів Андріїшин Іван – в.о. директора департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.

Він повідомив про те, що рішення про Програму розвитку АПК в області на 2016-2020 рр. містило пункт “проведення виставок-ярмарок”, проте цьогорічна постанова КМУ №710  заборонила проведення виставок бюджетним коштом.

Відтак, Іван Андріїшин запропонував внести технічні зміни до проекту- замість “проводити виставки” внести “взяти участь у виставках”. Пояснив це тим, що для агрокомплексу Прикарпаття виставки-ярмарки є розширенням ринку збуту, пошуку інвесторів.

Комісія погодила пропозицію директора департаменту агропромислового розвитку та внесла тільки технічні зміни до Проекту.

 

 

Читайте також: Франківці сформували електронну петицію стосовно обмеження паркування на вулиці Шевченка 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...