Мед Атлант

В Івано-Франківську провели змагання серед юних інспекторів руху. ФОТО

У квітні на базі Івано-Франківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №25 відбувся міський етап Всеукраїнських змагань юних інспекторів руху, у якому взяли участь учні з 11 шкіл міста.

Відкриваючи змагання, Христина Максимчак, т.в.о.начальника відділу зв’язків з громадськістю Патрульної поліції Івано-Франківська, разом з працівниками Департаменту освіти та науки й іншими членами журі, привітала конкурсантів. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Івано-Франківська.

За словами Максимчак, такі змагання відіграють важливу роль у вихованні юних учасників дорожнього руху. Такі заходи дозволяють вести активну пропаганду в ігровій формі серед однолітків щодо дотримання Правил дорожнього руху.

Школярі змагалися у багатьох конкурсах: “Теоретичні знання Правил дорожнього руху”, “Велоестафета”, “Юний регулювальник”, “Агітаційно-пропагандистський виступ команди”, “Медична допомога”.

Учасники змагань показали високий рівень знань ПрДР, продемонстрували практичні навички, пов’язані з регулюванням руху транспорту. Школярі вміло їхали заданим маршрутом, виконуючи велофігури. Виступи агітбригад були змістовні та спрямовані на тлумачення норм безпечної поведінки на дорозі.

Цього разу членів журі приємно вразила команда гімназії №2, яка й здобула перемогу у змаганнях. Друге місце посіла команда СШ №1, а третє місце отримали конкурсанти ЗШ №25.

Всі учасники змагань, крім яскравих вражень, отримали ще й призи та подарунки.

Читайте також: Діти Івано-Франківська знімаються у фільмі, присвяченому Дню матері. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...