Мед Атлант

Представники Івано-Франківської області взяли участь у міжнародному форумі з аграрних питань

Делегація області під головуванням в.о. директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Іваном Андріїшиним взяла участь у роботі V ювілейного Міжнародного форуму з підтримки фермерства “АГРОПОРТ Захід-Львів-2017”.

Основна мета заходу полягала у сприянні розвитку потенціалу малих та середніх виробників, а також промоції виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості, повідомили МІСТУ у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

“АГРОПОРОТ Захід-Львів-2017” за кількістю учасників є одним з найбільших агрофорумів у Східній Європі.

На форумі були присутні міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий, керівництво Львівської області, фермери, виробники сільськогосподарського обладнання та техніки.

Очільник агарного міністерства зазначив, що участь аграріїв у міжнародних форумах є однією з можливостей розвинути свій виробничий потенціал, налагодити нові ділові контакти. Крім того, форум відкриває можливість для залучення міжнародних інвестицій у агросектор України.

На дискусійних майданчиках експонувалося понад 200 компаній та брали участь понад 100 українських та закордонних експертів.

У рамках заходу проводилася виставка техніки та технологій.

Читайте також: Студентка франківського вишу здобула призове місце на всеукраїнській олімпіаді з охорони праці

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...