Мед Атлант

То просто в нас водії вміють скоро їздити, – у комунальній службі прокоментували потрійну ДТП на Пасічній через “яму”

Вчора, 28 квітня, в Івано-Франківську в Івано-Франківську за мостом на вулиці Галицькій трапилась потрійна ДТП з потерпілими.

Нагадаємо, ДТП трапилась через відсутність асфальтного покриття на дорозі. Очевидці події звинувачують владу. Кажуть, дорожній знак повинен попереджати про яму за 100 м. Інспектори пояснили, що у будь-якому випадку водії повинні враховувати дорожню ситуацію.

/ФОТО: МІСТО

Директор Департамент житлової,комунальної політики та благоустрію Івано-Франківська Михайло Смушак прокоментував ДТП та звинувачення очевидців, передає МІСТО.

Водії повинні враховувати дорожню обстановку, а не звинувачути когось там. Нашим Департаментом там жодні роботи не проводились“, – заявив Михайло Смушак.

Також директор Департаменту зауважив, що дорога вулиці Галицька є на гарантії і Управління капітального будівництва Івано-Франківська є замовником ремонту даної вулиці.

Відтак, в Управлінні капітального будівництва Івано-Франківська зазначили, що ремонтом вулиці Галицька займається ТЗоВ “Івано-ФранківськАвтоДор”. Також вони стверджують, що попереджувальні знаки стояли, а “Део Ланос”, який в’їхав у яму, їх збив.

“Там з’явились ями на дорозі і ремонтував їх не я, а ТЗоВ “Івано-ФранківськАвтоДор”. То просто в нас водії вміють скоро їздити. Ремонті працівники підготували яму для ремонту,  там було огороджено, знаки стояли. А машина, коли влетіла в яму, то все позбивала“, – зазначив Кузик Ярослав, інженер Управління капітального будівництва Івано-Франківська.

Журналісти МІСТА зателефонували в ТЗоВ “Івано-ФранківськАвтоДор”, де повідомили, що про ДТП нічого не знають, а щодо ями, то зможуть прокоментувати тільки в понеділок.

Читайте також: Смертельна ДТП в Івано-Франківську: один загиблий, двоє потерпілих. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...