Мед Атлант

Стала відома повна програма святкування Дня міста в Івано-Франківську 2017 і план заходів. ФОТО

5,6 та 7 травня 2017 року Івано-Франківськ відзначатиме 355-у річницю.

Повну програму святкувань оприлюднив Департамент культури, пише МІСТО.

Додамо, що під час святкування Дня міста прозвучать вітальні промови офіційних осіб, відбудуться народні гуляння, концерти, прозвучать найкращі музичні колективи міста, українські гурти, а також паради, конкурси та інші розваги.

5 травня в межах ІІ Міжнародного мистецького фестивалю “Карпатський простір” в Івано-Франківську до Дня міста відбудеться концерт за участю Олега Скрипки (гурт “ВВ”) та НАОНІ-оркестра.

6 травня концерт гурту “Мандри”:

 

Також на сцені Вічевого Майдану, 7 травня, в День міста Івано-Франківська, о 21 годині виступить українська співачка Тіна Кароль.

 

 

7 травня в Івано-Франківську на вул. Незалежності, пішохідна частина навпроти стоматкорпусу, відбудеться V міський фестиваль “Весільні візерунки” для подружніх пар, які одружуються на День міста, організований департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

В рамках фестивалю усі бажаючі молоді пари матимуть можливість долучитися до фестивальних атракцій, пройти по весільному рушнику, який закінчується аркою, загадати бажання біля дерева щастя та отримати вітання від міського голови.

Читайте також: Святкування Дня міста Івано-Франківська обійдеться бюджету майже в мільйон гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...