Мед Атлант

Володимир Кличко програв Ентоні Джошуа: рефері зупинив бій у 11-му раунді. ВІДЕО

 29 квітня, на “Вемблі” в Лондоні (Англія), екс-лідер суперважкої ваги Володимир Кличко (64-5, 53 КО) програв бій чемпіону світу за версією IBF британцеві Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО).

Для Володимира Кличка,  беззаперечно, поєдинок з Джошуа вважався найважливішим у кар’єрі – спокуса повернути чемпіонські титули була надто великою, щоб так легко від неї відмовитись. Про це інформує МІСТО з посиланням на sport.ua.

Стартові раунди розпочалися з взаємного фехтування – обидва боксери не наважувалися ризикувати і обмінювалися поодинокими випадами. В третьому періоді чемпіон активізувався і провів декілька непоганих атак, проте прекрасна робота на ногах допомогла нашому боксеру уникнути небезпеки.

Четвертий раунд Кличко розпочав з потужного бокового удару, але вже через декілька секунд пропустив небезпечну контратаку. Боксери суттєво додали в швидкостях, проте відмінна оборона в кожного з них не дозволила говорити про швидкий нокаут.

П’ята трихвилинка розпочалася з граду влучних ударів від британця – українцю відрахували нокдаун. Незважаючи на таку кількість пропущених, Володимир почав огризатися і бій перетворився в неймовірну рубку.

В шостому періоді в нокдауні опинився вже британець, але таки зміг піднятися – добряче виснажені бійці продовжили обмінюватися ударами. Ближче до десятого періоду Джошуа майже повністю відновився і почав пресингувати Кличка, проте Володимир вміло захищався і через раз проводив контратаки.

В одинадцятому періоді Володимир пропустив декілька небезпечних ударів, і двічі опинявся у нокдауні. Через декілька секунд рефері зупинив поєдинок. Друга невдача поспіль – зовсім не те, на що розраховував Володимир, як і мільйони фанатів українця.

Читайте також: Юні спортсмени з Франківська здобули призові місця на Чемпіонаті області з боксу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...