Мед Атлант

До Дня міста презентують нову пісню та кліп про Івано-Франківськ. ФОТО

До 355-річчя від дня заснування міста, буде презентовано нову пісню про Івано-Франківськ.

Учні Школи розвитку сучасних мистецтв “Star Team” взяли участь у зйомках відеокліпу про Івано-Франківськ, передає МІСТО.

Наша команда вирішила долучитися до відзначення 355-річчя від дня заснування міста, подарувавши жителям і гостям міста нову пісню про Івано-Франківськ. Переможці таких популярних проектів, як “Голос. Діти”, “Україна має талант”, “Дитяче Євробачення”, “Міні-міс Україна”, тощо вирішили показати своїм фанатам, звідки вони родом, показати красу свого міста“, – розповіла керівник “Star Team” Ірина Батюк.

Зйомку кліпу провели у центральній частині Івано-Франківська. Пісню написали педагоги Школи Ольга Борин та Діана Королюк. Аранжування Романа Калина. Виконує пісню співачка Уляна Маляр і учні “Star Team”.

Презентація кліпу відбудеться 6 травня, на великому концерті, присвяченому 20-річчю Університету Короля Данила і 7 травня на концерті до Дня міста.

Читайте також: У мережі Фейсбук з’явилось відео високогірного озера України, яке не залишить байдужим жодного українця. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...