Мед Атлант

У Калуші школяр отримав місяць арешту за пограбування магазину на суму 20 тис грн

У Калуші учень однієї із шкіл отримав 30 діб арешту за пограбування магазину на суму 20 521, 45 грривень.

Як йдеться у матеріалах справи, учень школи № 10 міста Калуша, у вересні минулого року, маючи не зняту та непогашену в установленому законом порядку судимість, посеред ночі прийшов до приміщення крамниці “Квартал Плюс”, що по вул. Хіміків, 10. Про цеповідомляє МІСТО з посиланням на “Вікна“.

Через вікно калушанин проник до приміщення крамниці та викрав звідти чотири пляшки недорогого лікеру, по дві пляшки вина та коньяку та ще деякий алкоголь. Також він поцупив майже 450 пачок сигарет та гроші у сумі 8800 грн. Таким чином, він спричинив збитків підприємцеві на загальну суму 20 521,45 грн.

Суд кваліфікував дії хлопця за ст. 185 ч. 3 КК України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжку), повторно, поєднане із проникненням в інше приміщення. Сам обвинувачений у судовому засіданні свою вину у вчиненому злочині визнав повністю, розкаювався і просив суворо не карати. Заподіяну шкоду потерпілому відшкодував, тож той подав суду заяву, в якій претензій до обвинуваченого немає.

Відтак, врахувавши всі обставини справи, суд призначив м’якше покарання, аніж передбачене санкцією інкримінованої статті. Школяр відбудеться 30-добовим арештом, який рахуватимуть з 19 квітня цього року.

Читайте також: У Франківську нетверезий водій вчинив ДТП і намагався втекти з місця події. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...